Jos van der Horst B.V. in een nieuw pand

18-02-2008

Al sinds 1984 is ons bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van metaal, en in het bijzonder van designtrappen en bijbehorende accessoires. Onze producten worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt. Van het begin tot het einde is uw trap bij ons in goede handen. Wat wij aanbieden is namelijk inclusief vormgeving, ontwerp (concept en definitief), inmeting, werkvoorbereiding, productie, transport, montage, nazorg en garantie.

 

Iedere trap is een uniek product aangepast aan de wensen en stijl van de klant. De trappen worden gemaakt van verschillende metalen, zoals staal en RVS. Naar wens van de klant kunnen hiernaast ook nog andere materialen worden verwerkt, zoals glas, hout en natuursteen. Voor (meer) voorbeelden van onze trappen kunt u onze website bezoeken (www.josvanderhorst.nl). Onze trappen zijn, mede door de unieke wensen van de klant, een kunstwerk op zich en een verfraaiing van het interieur.

 

De werkzaamheden voor Jos van der Horst B.V. zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid. Om de kwaliteit van onze producten (nog beter) te kunnen waarborgen zijn wij recent verhuisd naar een ander, groter pand in Boekel. Ons nieuwe adres is: De Vlonder 106, 5427 DE Boekel.

 

Dit betekent meer ruimte en plaats, niet alleen voor onze producten, maar ook voor ons personeel. Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe enthousiaste collega`s (constructiebankwerker/ lasser), die geïnteresseerd zijn in een afwisselde en uitdagende baan en die mee willen werken aan kwalitatief hoogwaardige producten.

 

U bent van harte welkom om ons nieuwe pand eens te komen bezoeken, en zoals de nieuwe postcode al doet vermoeden, staat de koffie voor u klaar!

 

Gepubliceerd in Bouwkrant - Gemerts Nieuwsblad d.d. 30-3-2007 en Woonwijzer - De Koerier Uden d.d. 2-04-2007


Laatst geplaatst